O nama

SYMPATICO je obiteljski obrt za proizvodnju otvoren 2005. godine. Na osnovama tradicionalne njege kože, zasnovali smo vlastiti koncept prirodnih kozmetičkih proizvoda na biljnoj bazi. Naši su proizvodi jednostavni, ručno izrađeni, i najviše od svega simpatični.

Tržištu smo se najprije predstavili prirodnim sapunima na bazi maslinovog ulja i eteričnih ulja. Zatim su na red došli pilinzi za tijelo, inovativan proizvod opet od maslinovog i bademovog ulja, sa morskom soli i eteričnim uljima. Danas se u svim DM prodavaonicama u Hrvatskoj mogu, osim pilinga i sapuna, pronaći i naši maslaci za tijelo u obliku pločice. Sympatico proizvodi prodaju se također i u suvenirnicama na dalmatinskoj obali.

Sudjelovali smo na više sajmova, od kojih izdvajamo Mediteranski sajam zdrave hrane i ljekovitog bilja u Dubrovniku, sajam prehrane i pridružene proizvodnje u Salima (Češka), izložba Jesen u Lici, sajam Histria u Puli, te sajam Plodovi Dalmacije u Splitu. Upravo na tom sajmu 2007. godine, u Dioklecijanovim podrumima, za naš proizvod pjenušave latice bili smo i nagrađeni.

U proizvodnji koristimo u najvećem postotku maslinovo ulje, kao tradicionalan dalmatinski proizvod, te kokosovo, palmino, sojino ulje, pčelinji vosak, shea maslac, kakao maslac, bademovo ulje. Naši proizvodi sadrže čista eterična ulja i dodatke poput kozmetičkih glina, praha maslinovih koštica, zobenih pahuljica, meda i mlijeka.

Svi koji se odluče koristiti prirodne kozmetičke proizvode, brzo će uočiti razliku na vlastitoj koži. Nakon nekog vremena, koža prestaje biti dehidrirana, što je česta posljedica korištenja industrijskih preparata. Prirodni sapun ne isušuje kožu već je dodatno njeguje, a pilinzi za tijelo su, osim scrub efekta, i zamjena za losion za tijelo nakon tuširanja.

Za razliku od industrijskih proizvoda, naši proizvodi su izrađeni ručno, što zahtijeva puno više vremena i pažnje. Sirovine koje koristimo u proizvodnji su vrlo kvalitetne, sve su biljnog porijekla i potpuno prirodne, a nabavljamo ih od hrvatskih proizvođača kad god je to moguće. Od svakog smo našeg proizvoda napravili unikat na tržištu prirodnih kozmetičkih proizvoda.

 

Košarica


VirtueMart
Vaša košarica trenutno je prazna.


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

kartice
faceboklogo